Kategorier
Computerudstyr Handicap Mennesket Sundhed

Disse apps gør det lettere at være sengeliggende

Er du kommet til skade, blevet ramt af sygdom eller andre omstændigheder, der gør, at du er nødt til at blive i sengen, er hjælpen heldigvis nær. 

Digitaliseringen har gjort det nemmere at være sengeliggende end nogensinde før. Der findes et utal af apps, der gør hverdagen nemmere for dig, når du er tvunget til at blive i sengen. 

Der findes adskillige grunde til, at du kan være sengeliggende. Måske er du tvunget til at gå med halskrave, fordi du har fået piskesmæld, eller måske har du brækket foden. Det kan også være, at du er blevet ramt af en slem omgang influenza, der gør hverdagen en smule mere besværlig end før.

Heldigvis er der hjælp at hente. Med et par enkelte klik på din telefon kan du nemlig få de fleste ting bragt lige til døren. Herunder får du et overblik over en række apps, der hjælper dig med alt fra rengøring til madlavning.

JustEat

JustEat behøver formentlig ingen nærmere introduktion. Det er en app, der gør det nemt at bestille mad online, som efterfølgende bliver bragt lige til døren. Uanset, om du bor på 5. sal eller i stueetagen, så kommer udbringeren til døren med din mad.

Der er masser at vælge imellem, og du kan få alt fra klassiske, danske retter til spicy thaifood. Det er kun humøret, der sætter grænserne for, hvad dagens menu skal stå på. Samtidig koster det typisk ikke mere end 30 kroner at få bragt ud, hvis du vælger en restaurant, der befinder sig i samme postnummer, som du bor.

Happy Helper

Når du skal have gjort rent, kan det være vanskeligt at få gennemført, hvis du er sengeliggende. Der er heldigvis hjælp at hente, når du skal have gjort rent. Med app’en Happy Helper kan du hyre en rengøringsdame eller -mand, som kommer og gør rent for dig.

Det er billigt, nemt og effektivt, og så er der en forsikring, der dækker, i tilfælde af at noget skulle gå i stykker. Med andre ord er der intet, du behøver at være bekymret for, når du er sengeliggende, men alligevel ønsker et rent og pænt hjem.

Netflix

Netflix kender du formentlig. Her er der et utal af film og serier, der egner sig perfekt til perioder, hvor der ikke er meget andet at tage sig til. Det indhold, der er på platformen, bliver jævnligt opdateret, så du skal ikke bekymre dig for at løbe tør for underholdning det næste lange stykke tid.

Samtidig er det nemt at finde rundt i de mange forskellige genrer og kategorier. App’en er meget brugervenlig, og målgruppen er stort set alle, så selvom du er svagsynet eller oppe i årene, kan du med garanti finde ud af at betjene app’en.

Mofibo

Hvis du bliver træt af at se på Netflix og hellere vil beskæftige dig med noget mere permanent underholdning, kan du med fordel downloade app’en Mofibo. Her har du mulighed for at finde e-bøger og lydbøger fra hele verden.

Det koster et månedligt abonnement, når du skal bruge app’en, men til gengæld er der mange, mange timers underholdning, da det som bekendt tager længere tid at læse eller høre en bog end at se en film.