Kategorier
Mad

3 gode råd til årets sommerfester

Sommeren nærmer sig og det kan kun føles godt. Efter en lang vinter kan man næsten ikke vente på, at tænde op for grillen igen og inviterer vennerne ud i haven. Det er selvfølgelig meget individuelt hvordan man gerne vil holde fest, men der findes nogle helt bestemte ting, der er essentielle. En af dem er hvilke drinks man gerne vil servere, dette kan være i form af cocktails eller andre skønne drikkevare. 

Der findes mange gode råd på nettet til hvordan man afholder den perfekte sommerfest. I denne artikel kommer det til, at handle om 3 råd til sommer mad/drikke og varm stemning. 

Oprust stemningen med en god flaske rom 

På en god sommeraften, kan man aldrig gå galt i byen med en sød rom. Den aroma fyldige smag af sydens frugter giver sommeren en helt autentisk følelse. Hvis man er i tvivl om hvilken alkohol man bør vælge til sine cocktails, findes der rigtig mange gode cocktail opskrifter med rom. Nogle slags rom kan også drikkes rent, afkølet og serveret med is. En af dem er MEZ 1, som er fra den nyeste serie fra det Danske bryggeri Mezclados. 

Rom kan bruges til mange formål og cocktails er bestemt en af dem. Der findes populære klassikere som mojito, pina colada, rum punch og mange flere. Dette kan skabe en god sommer stemning hos gæsterne, som sidder ude i haven og bare venter på, at du serverer dem den klassiske cocktail. Alle elsker nemlig klassikere og derfor kan man ikke gå galt i byen med dem. 

MEZ 1 er sød og fyldig og er domineret af dens smagsvarianter fra Cuba og Panama. Denne del af verden er kendt for dens karismatiske rom smag og brygge kundskaber. Klik her for, at se varianterne af denne rom.

Supplementer maden med en lækker sommer salat 

Salat behøver ikke være kedeligt og de fleste ville blive overraskede, over hvor mange lækre ingredienser man kan tilføje. Der findes rigtig mange gode opskrifter på salat så det er bare om, at finde den der passer bedst individuelt. En god idé kan være, at tilføje frugter til salaten for, at få den perfekte sommersmag. En af de helt klassiske sommersalater er simpelt og godt, tomater og mozzarella fordelt i skiver på et fad. Derefter tilføjes balsamico, basilikum, olivenolie og oliven. Med denne salat kommer man aldrig galt i byen og de fleste gæster vil nyde den med et smil om munden. Dette er blot en af de mange muligheder og der findes utallige opskrifter på nettet, som man kan få inspiration af. 

Sørg for, at der er underholdning til aftenens gæster

Dette punkt er yderst vigtigt for, at afholde en velfungerende sommerfest. Underholdning kommer i mange former og det er helt op til den individuelle person, hvad der fungerer. Mange nyder, at spille spil som bezzerwizzer eller kort, hvor andre har brug for mere direkte underholdning. Alt afhængigt af størrelsen på festen kunne det være et band man hyrer til, at spille.  Der findes mange lokale bands som er ivrige efter, at spille koncerter og det er bare om, at spørge.