Kategorier
Handicap Mennesket Nettet Online handel

Brug internettet, når du skal finde den billigste kørestol

Når du skal investere i en ny kørestol, er der nogle ting som er gode at overveje, inden du køber den første du ser, hvorfor der er en god idé at undersøge dine muligheder ved hjælp af  internettet. 

Brug internettet når du skal finde en billig kørestol

Der findes mange forskellige kørestole på markedet, så det kan hurtigt føles som en jungle at skulle finde rundt i. Derfor er internettet en god hjælp til dig, der leder efter en billig kørestol. 

På internettet kan du undersøge de forskellige modeller hjemmefra, bruge den tid det tager, sætte dig godt ind i de forskellige modeller og finde frem til den model du ønsker. Det er nemt, bekvemt og kan gøres udenfor butikkers åbningstider.

Er du på udgik efter en billig kørestol i høj kvalitet eller leder du blot efter mere information om kørestole, kan du med fordel besøge Pro Comfort. Hos Pro Comfort kan du endda leje en kørestol i en mindre periode, hvis du ønsker at afprøve en, inden du køber den. 

Sammenlign priser på internettet

På internettet kan du ligeledes danne dig et overblik over prislejet på de enkelte kørestolsmodeller og dermed sammenligne priser fra de forskellige forhandlere. Benyt eventuelt websites, såsom Pricerunner, til at få den billigste pris på den kørestol du ønsker.  

Hvor meget skal du bruge kørestolen

Skal du bruge kørestolen dagligt eller kun engang imellem, eksempelvis til når du skal på ferie. Det kan også være at du kun skal bruge den i en begrænset periode, hvorfor kørestolen ikke behøver at koste mere end højst nødvendigt.

Skal du dog bruge en kørestol permanent, bør du gøre dig nogle overvejelser i forhold til kvalitet, komfort og ønskede detaljer, så du får en kørestol der passer til dit behov. 

Skal kørestolen være elektrisk?

Du kan få både elektriske og manuelt drevne kørestole, hvorfor det er værd at overveje om du ønsker hjælp til at komme fra a til b, om du selv klarer den ved hjælp af armene eller får en til at hjælpe.

Oftest måles dette ud fra hvor meget du skal bruge kørestolen. Skal du bruge en kørestol dagligt, anbefales det at få en med el. 

Skal kørestolen passe ind i en bil? 

Skal den kunne være i en bil, er det smart med en kørestol som er let at klappe sammen og folde ud igen. Dertil kan det være en god idé at vælge en kørestol hvor baghjulene og benstøtten kan tages af. Det gør den lettere at transportere i en almindelig størrelse bil. 

Husk at tjekke målene på den sammenklappede kørestol inden du køber den, så den passer ind i bilens bagagerum. 

Vælg en kørestol der passer til dig

Husk altid at sørge for at kørestolen passer til dig, både i højde, fodstøtte, vægt, komfort og hvad du ellers har af ønsker og behov for kørestolen. Dertil er det vigtigt, at du har i mente at kørestolen skal passe til dit hjem, så den kan komme igennem samtlige døre i din bolig. 

Hvilke ekstra-funktioner skal kørestolen have?

  • Sædepude
  • Specialtilpasning
  • Tryghedspolstring
  • Nakkestøtte
Brug internettet når du skal finde en billig kørestol

Brug internettet når du skal finde en billig kørestol