Kategorier
Mennesket

Brug CBD-olie mod angst

Angst er en irrationel frygt, som kan være vanskelig at komme ud af. Der er dog mange måder, hvorpå det er muligt at få bugt med angsten, men det kræver viljestyrke og tålmodighed. CBD-olie kan muligvis hjælpe på tilstanden. Læs her, hvordan.

CBD-olie har efterhånden fået et stort indtog på det danske marked. Der er mange egenskaber, som det kan have en gavnende effekt på – og nu tyder det på, at det også kan have en dæmpende effekt på de symptomer, du oplever, når du har angst.

Hvis du vil være på den sikre side, bør du dog altid konsultere din læge, når du har angst. Også selvom det kan være vanskeligt at tage sig sammen og gå til lægen. Heldigvis kan du i visse tilfælde få konsultationer over nettet, som kan hjælpe dig.

Hvad er angst?

Angst er en normal følelse i mange situationer, fordi den ligger gemt i vores biologi. Der er dog også negative konsekvenser, der kan gøre, at det kan forekomme mere hyppigt end hvad godt er. Den kan samtidig intensiveres, uden der er nogen rationel grund til det, og det kan gå udover kvaliteten af vores liv.

Når du oplever angst grundet af de opgaver, du er nødt til at udføre i dit liv, kan din sundhed og trivsel blive påvirket i en negativ angst. Det kan ende med social isolation, og samtidig kan det gøre, at personen slet ikke kommer udenfor en dør af frygt for at møde angsten.

Sådan kan du bruge CBD-olie

CBD-olie er en mulighed for alle, der døjer med angst – uanset, hvor invaliderende det er. Der er ingen forskning, der viser, at det har en effekt, men muligheden foreligger. CBD olie er et dagligt kosttilskud, som fås enten i dråber, tabletter eller lignende. Selv små doser kan have en positiv effekt på angst-relaterede tilstande.

Der er mange mennesker, som døjer med angst, og fælles for dem er, at det kan virke som en hæmsko for at leve det normale liv. Det kan give udfordringer på arbejdspladsen, i hverdagen og i skolen. 

Samtidig kan personer med angst have svært ved at falde i søvn eller tale med andre, hvorfor det kan være en god idé at forsøge sig med forskellige midler, som kan hjælpe en til at komme ovenpå igen – eksempelvis ved at gøre brug af medicin. 

Du kan også begynde at løbe eller dyrke en anden form for motion, hvis du ønsker at slippe af med angsten. Her er kosttilskud også kærkomne, da de kan have en positiv effekt på det generelle helbred, hvilket smitter af på psyken.